På den ene side findes alle Amagers charmerende sider. Det spraglede liv, caféerne, butikkerne, dagligvareforretningerne og pulsen. På den anden side er Amager Strand, naturen og det lokale fugleliv, som hver bygning i området har taget navn efter.

Tæt på det hele

Du vil bo roligt, have god plads og alligevel være midt i det hele med mindre end fire kilometer til Rådhuspladsen og Nyhavn – og kun fem til lufthavnen.

Grønne cykelstier langs den gamle Amager Jernbane fører sikkert ind til byen, og der er ikke langt til hele tre metrostationer – Lergravsparken, Øresund og Amager Strand. Bilen kan holde i fred på en af de mange underjordiske P-pladser.

Facts om området

100 m til caféliv

100 m til daginstitution

200 m til indkøb

650 m til skole

500 m til Amager Strandpark

500 m Metrostationen

1,5 km til Kløvermarken Idrætsanlæg

2,5 km til Christianshavn og Kbh K

4 km til Rådhuspladsen

5 km til Københavns Lufthavn

4 km til Nyhavn

3 km til Amager Fælled

Der er plads til alle

Det nordlige Amager er som skabt til både børnefamilier, singler og seniorer.

Her bor man med nærhed og hjerte. Her hilser man på hinanden. Her lever smilet og vinket på gaden.Her er et aktivt lokalmiljø, legepladser, skoler og pasningsordninger og den hyggelige følelse af at høre til. Her er alt dét, du har brug for til det aktive liv i naturen, fitnesscentrene og sportshallerne omkring dig. Og her er ikke langt til hverken Amagerbrogade eller Amager Centret.

Strandholmen vil samle mennesker, der elsker at nyde livet som dig, og Svanen giver skønhed og tryghed på samme tid. Du behøver ikke at vælge mellem byen eller naturen, men kan få begge dele. Også vinterbadning, hvis det kunne friste.

Her er tænkt på alt, for at hverdagen kan flyve.

Sti