Ude

Svanen er let, graciøs og fuld af liv. Både inde og ude er der gjort et stort arbejde ud af at kombinere dét, der føles godt, med dét, der kan udnytte pladsen maksimalt. De lyse sten på bygningens facade og det eksklusive materialevalg giver nærmest bygningen indtryk af, at den kan flyve. Resultatet er, at livet kan leves gnidningsløst og smukt.

Vandhaven

Den grønne åre, der løber gennem hele Strandholmen, kaldes Vandhaven

Her har landskabsarkitekten skabt en oase, der både er åben og privat, som du kan nyde alene eller sammen med andre, hvor ungerne kan lege tæt på hjemmet, hvor man kan gå tur på stierne, og hvor din cykel kan stå i skur. I dette område vil du også kunne nyde soldæk, ude-fitness og fælles grillområder og bålpladser.

Bygningen

Svanen er en af de seks bygninger, der er skabt på Strandholmen

Ser du området fra oven, ligner det, at seks forskellige fugle er landet her ved siden af hinanden. Bygningernes individuelle, geometriske former laver et spændende samspil, der er stemningsfyldt og harmonisk.

Fællesområde

Plads til festen i livet

Udover de mange lejligheder huser Svanen også et 192 kvadratmeter stort lokale i stueetagen. Det kan du som beboer leje til dine sammenkomster og fester, men som også til hverdag bliver et fælles område.
Dette lokale deles med Grundejerforening Strandholmen.

0

Lejligheder

0

Udlejet

0

Reserveret

Inde

Få fugle har så god stil som svanen. Det gælder også bygningen og dit nye hjem, hvor du vil elske at bo. I hele udviklingsfasen har fokus været, at du skal have luft og liv. Livet skal leves hjerteligt, lyst og i frihed, men du skal også kunne føle nærheden, hyggen og at dette er din verden.

Entreen

I Svanen får du ingen spildplads

Alting er tilrettelagt efter, hvordan din dag kommer til at fungere bedst muligt både praktisk og følelsesmæssigt. Et dejligt entréområde lader alle lande og komme af med deres ting, jakker, sko og tasker, inden man går videre.

Allerede når du træder ind, vil du kunne mærke forskellen. Her er brugt lækre og gedigne materialer og gennemførte løsninger. Et eksempel er gulvene, der har 18 centimeter brede egeplanker og gulvvarme over det hele. Alting ser godt ud, føles godt – og virker godt.

Spisekøkkenet

Det store, lyse spisekøkken giver huset et omdrejningspunkt.

Her får du den fulde glæde af sollyset fra vest om eftermiddagen og aftenen, lige når du har tid til at nyde det. Alle lejligheder har mere end 2,5 meter til loftet (bortset fra entréen). Du vil også blive begejstret for det lækre badeværelse med spejlvæg og den smarte kombinerede vaskemaskine og tørretumbler, der sparer masser af plads, så selv husets mest private rum får fuld bevægelsesfrihed.

Depotrum

En smart detalje

En smart detalje er, at størstedelen af alle lejligheder har fået deres depotrum integreret som et selvstændigt rum i boligen.

I Svanens stueetage findes også lækre kombinerede lejligheder med erhverv, så du kan arbejde hjemmefra.

Altaner

Flyvende altaner

I Svanen får alle en stor, dyb og solfyldt altan, man kan nyde. Her er der plads til livet, vennerne, grillaftenen eller bare til at læse en god bog. Altanens glasvægge fremmer følelsen af, at friheden er grænseløs, og den giver dig fuldt udsyn over verden – også inde fra lejligheden.

Image

Udvalgte lejligheder får endda store terrasser og et taghus med et tagareal, hvorfra du kan se ud over Øresund, resten af Amager og store dele af det centrale København.

Plantegninger

Optimal indretning i to planer

Plantegninger

Vejledene plantegning uden ansvar.

Svanen er et rart sted at bo – og et godt sted at lande